Art Based Learning, een tweede kans

12 februari 2020

Woensdag 8 april gaat collega Dian Langenhuijzen voor Plaza Cultura een tweede keer Art Based Learning aanbieden. Dian heeft zich het afgelopen jaar voor haar opleiding Master Kunsteducatie gespecialiceert in Art Based Learning en heeft al vele (80) deelnemers verwonderd laten zijn over deze methode die ontwikkeld is door Jeroen Lutters.

In vier stappen neemt Dian je in ruim anderhalf uur mee binnen een museuale omgeving waar je leert van kunst in plaats van over kunst. Vanuit een voor jou betekenisvolle vraag ga je in dialoog met een door jouw gekozen kunstwerk waarbij jouw verbeeldingskracht en creativiteit in alle vrijheid wordt gestimuleerd. Een veel gehoorde opmerking na afloop is dat voor velen het een verrassend leuke én bijzondere middag was en dat kunstkijken nooit meer zal zijn dan het tot dan toe was!

Benieuwd?
Ga dan 8 april mee. We starten om 15.00 uur en eindigen tegen 16.45 uur. De locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt. Voor deelnemende leerkrachten van scholen in het werkgebied van Plaza Cultura wordt deze bijeenkomst gratis aangeboden in het kader van scholing (exclusief eventueel entreegeld). Schrijf je snel in, want vol =  vol en dat is bij 15 deelnemers. 

Aanmelden kan via dian@plazacultura.nl.