Enthousiaste ICC'ers gezocht!

15 april 2020

Op de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg is een klein groepje derdejaars studenten druk bezig met het schrijven van een cultuurplan. Een plan wat ze hopelijk aan het einde van het schooljaar kunnen bekronen met een ICC-certificaat. Zoals jullie misschien wel weten, is dit stiekem best een lastige klus. Want waar begin je? Hoe leg je contact met de juiste mensen (zeker nu)? Hoe creëer je draagvlak? Wat zijn toffe werkvormen? Kortom: hoe krijgen ICC’rs het voor elkaar om een inspirerend meerjarenplan te schrijven op het gebied van cultuureducatie?

Ik – Dagmar Baars en docent aan de Academie voor Beeldende Vorming - ben daarom opzoek naar mensen uit het ‘veld’ die vanuit hun ervaring, kennis en enthousiasme zin hebben om het gesprek met deze studenten aan te gaan. Een kans voor hen om eens te spreken met experts die ‘van wanten weten’ en een mogelijkheid voor jullie om je toekomstige collega’s te ontmoeten!

Woensdag 22 april starten de eerste gesprekken en 27 mei ronden we af. Het zou je ongeveer eenmalig en maximaal één ‘digitaal’ uurtje kosten op woensdagmiddag tussen 13.30 en 17.00 uur. Natuurlijk staat daar een vergoeding tegenover.

Heb je zin om te delen wat je bezighoudt binnen je rol als ICC’er en hoe je dit aanpakt? Stuur een mailtje naar dagmar.baars@gmail.com en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.