Inschrijving Museumschatjes geopend!

16 april 2020

Hallo leerkrachten,

Ook in het schooljaar 2020 - 2021 kunt u met uw leerlingen weer gratis deelnemen aan een bijzonder erfgoedproject: Museumschatjes. In de bijlage van deze mail krijgt u uitleg over het onderwijsproject. Museumschatjes wordt inmiddels alweer voor de 15e keer georganiseerd. Er is dit jaar plek voor maar liefst 50.000 leerlingen! In 2020 - 2021 kunt u tussen maandag 28 september 2020 en vrijdag 12 februari 2021 (voor carnaval) gratis met uw klas naar het museum.

Aanmelden voor Museumschatjes kan vanaf dinsdagochtend 2 juni, zolang de voorraad strekt, tot en met vrijdag 10 juli. Aanmelden is uitsluitend mogelijk via www.erfgoedbrabantacademie.nl/museumschatjes.

Kijk op onze website www.erfgoedbrabantacademie.nl/museumschatjes voor meer informatie. Als er in uw gemeente een intermediair of marktplaats cultuureducatie is, kunt u ook daar terecht voor informatie over dit onderwijsproject.

Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen per e-mail via museumschatjes@erfgoedbrabant.nl. In verband met de Coronacrisis zijn we telefonisch op dit moment minder goed bereikbaar. Al het onderwijsaanbod van Erfgoed Brabant is te vinden op de onze website: www.erfgoedbrabantacademie.nl/voorleerkrachten. Neem gerust een kijkje voor lesmateriaal en inspiratie voor erfgoededucatie.

Met vriendelijke groeten,

Tera Uijtdewilligen
Projectleider erfgoededucatie