My Generation: heel Vught zingt!

17 mei 2019

Een muzikaal initiatief in een samenwerking tussen Woonwijze, Wido (ICC'er De Avonturier), Novalis en meer partners in Vught.
Jong en oud kunnen mee zingen.


Wat is nou leuker dan samen zingen? Het zorgt voor plezier, een lach, herkenning en levendigheid. En wat is dan nóg leuker? Om dit samen te doen met mensen van alle leeftijden. Kinderen, jongeren en volwassen.

Dat gaan we doen in Vught! Op zaterdag 8 juni om 13.00 uur. We nodigen u van harte uit om u vóór 22 mei aan te melden (wie het eerst komt het eerst maalt). Als u het leuk vindt kunt u uw kinderen of kleinkinderen ook hiervoor uitnodigen.

Het project heet My Generation. We zingen op 8 juni samen uit volle borst een lied dat hiervoor speciaal gearrangeerd is. Met zoveel mogelijk Vughtenaren. We oefenen eerst onder leiding van muziekdocent Wido de Klein. Aan het einde van de middag kent iedereen het prachtige lied. Daarna zingen we het onder begeleiding van de band Rimpelrock. Hiervan maken we een videoclip, zodat u nog lang kunt nagenieten van het resultaat. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een bijzondere dag, doet u mee?

Uitnodiging

Wij nodigen u dus van harte uit op zaterdag 8 juni 2019 om 13.00 uur bij Theaterwerkplaats Novalis, Industrieweg 9c in Vught. Onder leiding van muziekdocent Wido de Klein gaan we samen aan de slag.

Het programma

12.30 – 13.00 uur Welkom en ontvangst met koffie en thee

13.00 – 14.45 uur Repeteren van het speciale My Generation-lied

14.45 – 15.00 uur Pauze, tijd voor een drankje

15.00 – 16.30 uur Geluids- en filmopname

16.30 – 17.00 uur Nagenieten, napraten en een drankje

Aanmelden

Zin om mee te doen? Leuk! Meld u dan snel aan. Het aantal deelnemers is maximaal 250 personen, wie het eerst komt het eerst maalt! U kunt uzelf, en eventueel uw kinderen of kleinkinderen vóór 22 mei aanmelden via deze link.

Vervoer

Vindt u het fijn om thuis opgehaald en gebracht te worden? De vrijwilligers van de Seniorenbus staan graag voor u klaar. U kunt op bijgaand formulier aangeven of u hiervan gebruik wilt maken. Wij regelen dit met de Seniorenbus en u hoort van ons hoe laat de bus bij uw woongebouw komt.

Vragen?

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt Gerdie bereiken via telefoonnummer (073) 656 23 82, of Arno via telefoonnummer 06 51 74 75 25. U kunt natuurlijk ook mailen via: g.jansrat@woonwijze.nl.

Heel graag tot 8 juni!

Gerdie Jan Rat & Arno van der Lee