Nieuwe Activiteitengids 60+ weer vol cultureel, sportief en educatief aanbod

24 januari 2024

Activiteitengids voor 60-plussers

Heeft u hem al? Dé activiteitengids waar alle activiteiten voor 60-plusssers in staan in de gemeente Vught (Vught, Helvoirt en Cromvoirt).
De activiteitengids is een initiatief van MOVE Vught en Plaza Cultura en wordt ondersteund door gemeente Vught. In de gids staan maar liefst 103 activiteiten, van 47 verschillende aanbieders. De organisatie is met recht trots op zo’n groot en gevarieerd aanbod welke is opgenomen in de tweede editie van deze gids.

Ouderenorganisaties zoals, Ouderen Samen, BSV en 55-plus Helvoirt gaan boekjes verspreiden. U kunt het boekje ook ophalen bij het Gemeentekantoor, DePetrus, JJC Elzenburg, HelvoirThuis, The Battle Axe en Oude Herberg Cromvoirt.

Heeft u een locatie waar beslist boekjes moeten komen te liggen die men kan afhalen? Of is uw organisatie betrokken bij ouderen en wilt u een aantal boekjes om uit te delen? Neem dan even contact op met info@movevught.nl of 06-45796883.

Deelnemen aan activiteiten

U kunt op twee verschillende manieren deelnemen aan de activiteiten die staan vermeld in de gids. U kunt contact opnemen met de organisatie die de activiteit aanbiedt via de gegevens die staan vermeld in de gids. U kunt zich ook aanmelden via www.vughtbeweegt.nl en zich inschrijven voor de activiteit. Hiervoor geldt; heeft u ondersteuning nodig, neem dan contact op met MOVE Vught of Plaza Cultura.

Biedt u ook activiteiten aan?

Bent u aanbieder die activiteiten aanbiedt in Vught, Helvoirt of Cromvoirt en staat u niet in de gids? Dan heeft u altijd nog de mogelijkheid om uw activiteiten te plaatsen op de website van Vught Beweegt. Vanaf volgend jaar nodigen wij u weer van harte uit om uw activiteiten tijdig aan te melden, zodat deze meegaan in de volgende editie van de Activiteitengids. Heeft u vragen of ondersteuning nodig? Neem dan contact op met MOVE Vught of Plaza Cultura.

Digitale versie gids

De gids is ook digitaal in te zien: KLIK HIER