Educatief programma Kunstlocatie Würth

Doelgroep
Groep 1-2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, VO, (V)SO
Genre
Beeldend
Kosten
Gratis
AANBIEDER
Kunstlocatie Wurth

Kunstlocatie Würth ‘s-Hertogenbosch

Meer info en reserveren:
Brigitte Hoppenbrouwers, Leiding Kunstlocatie Würth

Telefoon: 073-6291552

Email:brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl

Website: www.wurth.nl/kunstlocatie

20 min. rondleiding door de tentoonstelling ‘Gunter Damisch – deel van het geheel- Aansluitend 40 minuten creatieve workshop in het educatielokaal onder begeleiding van het educatieteam van Kunstlocatie Würth.

Het krioelt, beweegt, draait en slingert in zijn prachtige kleurrijke kunstwerken.

Na de rondleiding door de tentoonstelling ‘Gunter Damisch – deel van het geheel’(ca. 20 min.) gaan de leerlingen aan de slag in het educatielokaal onder begeleiding van het educatieteam van Kunstlocatie Würth (ca. 40 min). Alles wat de leerlingen hebben gezien, ontdekt en beleefd door het kijken naar de schilderijen en beeldhouwwerken gaan ze op een creatieve manier omzetten tijdens de workshop. Ze mogen werken in de stijl van Gunter Damisch!

Kunstlocatie Würth streeft ernaar om leerlingen andere materialen aan te bieden dan regulier wordt gebruikt op scholen. Bij deze creatieve workshop werken leerlingen met kwalitatief hoogstaande aquarelpotloden.

Vanaf 1 april te boeken: donderdagen en vrijdagen en vanwege grote belangstelling, is het educatief programma in overleg ook op maandagen, dinsdagen en woensdagen te boeken.

9.15-10.15 uur

10.45-11.45 uur

En vanaf 12.15 uur is de tijd door school zelf te bepalen.