2e TRY OUT in Vught

21 januari 2020

Op donderdag 27 februari vindt de 2e TRY OUT voor jongeren plaats.
In samenwerking met MOVE Vught en een groep van vier enthousiaste jongeren - de TRY OUT CREW - organiseren we een sportieve en creatieve middag voor jongeren.

Onderstaand bericht is geschreven in samenwerking met de crew Amber, Mirte, Puck en Roos:

TRY OUT Vught
Sport, kunst en creativiteit voor jongeren! Op 27 februari wordt de tweede TRY OUT voor jongeren uit groep 7/8 en 1e en 2e klas georganiseerd . Vier meiden, die de eerste TRY OUT mee hebben gedaan en die dat heel gezellig vonden, vormen samen met MOVE Vught en Plaza Cultura de TRY OUT crew. En zij willen andere jongeren graag samen laten ervaren hoe leuk en leerzaam sport en kunst zijn!

De eerste TRY OUT in oktober was een groot succes, met workshops freerunnen, capoeira, fotografie en hiphop. De crew, aagevuld met input van Puck, Roos, Mirte en Amber, heeft nagedacht over nieuwe workshops. Op de donderdagmiddag in de Carnavalsvakantie kun je in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg meedoen met: volleybal met VVC Vught, indoor soccer met Zwaluw VFC, koken met de KookTuin en percussie&drum van Musicare. De middag duurt van 12u30-16u00.

Lijkt het je ook leuk om mee te doen? Je kunt kiezen uit 2 activiteiten. Aanmelden is gratis.

AANMELDEN: Je kunt je opgeven via de www.sjorssportief.nl.
INFO: op de website van MOVE Vught
VRAGEN: Vragen kun je mailen naar info@movevught.nl of info@plazacultura.nl.

Volg ons ook op Instagram (@tryoutvught) voor meer informatie en updates.