CJP budget voor VO

23 september 2020

Bron:lkca.nl

Sinds de Corona lockdown hebben VO scholen nauwelijks culturele bezoeken kunnen realiseren. Het CJP cultuurkaart budget is op de meeste scholen dus blijven liggen en nog niet op!

Het CJP stelt scholen in staat om het budget van 2020 langer te gebruiken zodat scholen de schade kunnen inhalen en weer opnieuw culturele activiteiten kunnen boeken de komende maanden. 

Ook kunnen scholen weer een nieuwe cultuurkaart bestellen bij CJP. Dan hebben ze met het opgespaarde geld van het afgelopen half jaar, NOG meer te besteden voor cultuur. Er is dus veel CJP budget, maar scholen en instellingen moeten gestimuleerd worden elkaar (opnieuw) te vinden en dit te gebruiken! 

Meer weten over alle mogelijkheden?

Bekijk dan de duidelijke uitleg voor instellingen en scholen op de website van CJP. Daarnaast is voor scholen op deze pagina een kalender beschikbaar met belangrijke gebeurtenissen om rekening mee te houden voor de CJP cultuurkaart. En voor instellingen is een checklist beschikbaar met informatie om rekening mee te houden bij het betrekken van scholen. Heel handig!