CLUB CULTURIS #4 - Hoe werk ik (beter) samen met andere cultuurprofessionals?

17 oktober 2022

Voor de zomervakantie vroegen we cultuuraanbieders om ons te laten weten waar een volgende bijeenkomst over zou moeten gaan. 'Hoe werk ik samen met andere cultuurprofessionals?' werd erg vaak gekozen! Reden genoeg dus om de vierde online bijeenkomst aan dit thema te wijden. 

Wil jij samen met andere kunstvakdocenten sparren over dit onderwerp? Ervaringen delen met elkaar? Met gelijkgestemden praten over waar je tegenaan loopt? Anderen inspireren met jouw verhalen? En dat alles onder begeleiding van en met een ervaren cultuurprofessional die zelf ook voor de klas staat?

Dan ben je van harte uitgenodigd voor deze online bijeenkomst die SNENS, met ondersteuning van KunstLoc Brabant, organiseert voor alle cultuuraanbieders in Noord-Brabant. Lijkt het je leuk om deel te nemen?
Aanmelden voor deze bijeenkomst van Club Culturis is kosteloos; het vindt plaats op woensdag 23 november a.s. in de ochtend of in de avond*. Per keer is er plek voor max. 12 deelnemers. 

ALLES OP EEN RIJTJE

Wat?

Bijeenkomst #4 van Club Culturis - van en voor cultuuraanbieders

Waarover?

Hoe werk ik (beter) samen met andere cultuurprofessionals?

Voor wie?

Cultuuraanbieders uit heel Noord-Brabant die voor de klas staan

Wanneer?

Woensdag 23 november van 09.30 – 10.45 uur (inloop v.a. 09.15 uur) 

Woensdag 23 november van 19.30 – 20.45 uur (inloop v.a. 19.15 uur)

*Kun je niet op deze momenten, maar vind je het wel een interessant thema? In het aanmeldformulier kun je dit aangeven. Bij voldoende animo organiseren we een extra bijeenkomst. 

Door wie?

Deze bijeenkomsten worden geleid door Eline van der Geest van SNENS. Zij is intermediair, trainer, co-teacher en beeldende gastdocent. 

Aanmelden

Aanmelden doe je HIER.  Wees er snel bij, want VOL=VOL!

CLUB CULTURIS is een initiatief van SNENS

met ondersteuning van KunstLoc Brabant

T: 06-50676764

E: info@clubculturis.nl