CMK update juli 2022

8 juli 2022

In de gemeente Vught nemen bijna alle scholen deel aan de CMK regeling. Plaza Cultura gebruikt de Cultuur Loper als leidraad in dit traject, een instrument dat werd ontwikkeld door Kunstloc. Bij deze de update over de maand juli 2022.

  • Op dinsdag 5 en donderdag 5 juli vonden er ateliers op obs de Koningslinde plaats passend bij IPC thema 'de actieve planeet'. Samen met Nathalie Bosters, Inge Bollen, Judith Rosema, Curtley Mooring, Marielle Lapidaire en Lara Knoops werd er uiting gegeven aan dit thema. 
  • Donderdag 7 juli stond de intermediairsbijeenkomst van Erfgoed Brabant in het teken van erfgoed & burgerschap. In de Pont werden we d.m.v. workshops en een rondleiding op zaal verder wegwijs gemaakt in begrippen als diversiteit, inclusief, meerstemmigheid etc.
  • Maandag 18 juli vonden er op obs de Koningslinde schoolbrede ateliers plaats. Dat wil zeggen dat álle kinderen twee workshops gaan krijgen. Daarvoor zijn er zo'n 23 kunstvakdocenten die dag in de school. Een hele happening dus!

Vragen en overwegingen
Heb je specifieke vragen over de CmK-regeling in relatie tot de mogelijkheden op jouw school? Stel je vragen gerust per mail of bel met Plaza Cultura voor een afspraak.