CMK update juni 2022

8 juni 2022

In de gemeente Vught nemen bijna alle scholen deel aan de CMK regeling. Plaza Cultura gebruikt de Cultuur Loper als leidraad in dit traject, een instrument dat werd ontwikkeld door Kunstloc. Bij deze de update over de maand juni 2022.

  • Op 1 juni voerden we een CMK stand van zaken gesprek op obs de Piramide. We keken daarbij vast vooruit naar de plannen voor het nieuwe schooljaar.
  • Op 7 juni reisden we af naar bs Het Molenven voor een CMK stand van zaken gesprek. We evalueerden de goede teamscholing van Cindy van de Graaff en Erik van Os en hebben de culturele plannen voor 2022 afgetikt. Mooie ontwikkelingen!
  • Op dinsdag 14 juli voeren we het CMK stand van zaken gesprek op bs De Schalm. We bespreken de vorderingen op de culturele plannen mbt activiteiten voor de leerlingen voor dit schooljaar. 
  • Donderdag 16 juni komen we met onze collega's uit de Maas- en Meierij regio weer bij elkaar voor een regio overleg waar o.a. de CMK ontwikkelingen op de agenda staan.
  • Donderdag 16 juni komen ook de Vughtse ICC'ers weer bij elkaar, op de agenda staat o.a. het bespreken van praktische zaken rondom het dansjaar, een ontmoeting met het Vughts Museum en een OekraIense aanbieder.

Vragen en overwegingen
Heb je specifieke vragen over de CmK-regeling in relatie tot de mogelijkheden op jouw school? Stel je vragen gerust per mail of bel met Plaza Cultura voor een afspraak.