CMK update mei 2023

23 mei 2023

In de gemeente Vught nemen bijna alle scholen deel aan de CMK regeling. Plaza Cultura gebruikt de Cultuur Loper als leidraad in dit traject, een instrument dat werd ontwikkeld door Kunstloc. Bij deze de update over de maand mei 2023.

  • Op dinsdag 9 mei hebben we MU Eindhoven bezocht, om te bekijken of we een samenwerking aan kunnen gaan voor het mediakunstjaar. Komend schooljaar maken leerlingen uit de bovenbouw wellicht kennis met een tentoonstelling (domein 3) in dit 'hybrid arthouse'.
    Dansgezelschap LaMelis danstte woensdag 10 en vrijdag 12 mei voor ruim 330 kleuters en groepen 3-4 de dansvoorstelling Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Palaver Poederneus #domein3
  • Maandag 22 mei vond er weer een ICC basiscursus bijeenkomst plaats. De nieuwe ICC'ers waren te gast bij Architectuurlessen in Eindhoven. Het hoe en wat kun je zien en teruglezen in ons fotoalbum.
  • Donderdag 25 mei vond er weer een stand van zaken gesprek plaats met de Avonturier.
  • Dinsdag 30 mei vindt er een stand van zaken gesprek plaats op de Schalm
  • Woensdag 31 mei wordt het stand van zaken gesprek op het Molenven gecombineerd met kennismaking met intermediair Laurie en afscheid van ICC’er Maya.

Vragen en overwegingen
Heb je specifieke vragen over de CmK-regeling in relatie tot de mogelijkheden op jouw school? Stel je vragen gerust per mail of bel met Plaza Cultura voor een afspraak.