Cultuurweek 2023 | Programma op Visit Vught

12 maart 2023

Cultuurweekprogramma op nieuwe website Visit Vught

Waar is het programma van de Cultuurweek 2023, die plaatsvindt van 27 maart t/m 2 april, te vinden?
Bezoek de website van Visit Vught: visitvught.nl/cultuurweek. Hier groeit het programma van de Cultuurweek en lees je wat er is te beleven voor jong en oud. Neus eens lekker op de website rond en bekijk waar jij bij wil zijn.

Diverse activiteiten
Bezoek je de open repetitie van theatergroep Spring? Ben je nieuwsgierig naar een van de exposities in Kunstlokaal 4M of de Lambertuskerk? Pak je de filmavond of een voorstelling in de Speeldoos mee? Ga je met je kinderen, opa, oma of vrienden aan de wandel op de woensdagmiddag op het PietertjesPad Special? Of ontmoet je tijdens een korte route op vrijdagavond in Helvoirt de familie van Gogh? Schuif je aan bij Arthur Japin bij HUIS73 in DePetrus? Ben je een muziekliefhebber en ga je luisteren bij Tune Out of chansons van Ramses Shaffy in de Elzenburg. Of zoek je de festivalachtige en creatieve sfeer op bij de gratis te bezoeken evenementen Voorburg Verwondert of Proef Vught?

Voor iedereen
Door vele kunstenaars, cultuuraanbieders en amateurgroepen wordt momenteel hard gerepeteerd, gecreëerd en voorbereid; Cromvoirt, Helvoirt en Vught barsten van het talent. Zij nodigen iedereen die wil uit om te genieten en mee te doen met de activiteiten en kennis te maken met de mogelijkheden voor cultuurdeelname in de gemeente.

Veel activiteiten zijn gratis toegankelijk, voor sommige activiteiten is een kaartje kopen of reservering noodzakelijk. De informatie in te vinden op de Cultuurweekpagina op Visit Vught.
Heb je vragen over het programma of over een specifieke activiteit? Neem dan contact op met de kunstenaar of aanbieder óf mail naar decultuurweek@gmail.com.
Wist je dat we ook graag met je meedenken als je op wat voor manier dan ook een drempel ervaart om bij een activiteit aanwezig te zijn? Heb je vragen over de kosten of de toegankelijkheid? Mail ons gerust!

De Cultuurweek is geïnitieerd en wordt aangedreven door Eveline (de Speeldoos), Nathalie (MDM Vught/van Bijnen Producties), Tim (MusiCare) en Plaza Cultura.
De week wordt mogelijk gemaakt door de eigen inzet van vele kunstenaars, cultuuraanbieders, vrijwilligers, locaties en anderen en wordt mede gefinancierd met de inzet van activiteitenbudget van Plaza Cultura/Gemeente Vught.