De agenda beweegt mee: inmiddels twee Cultuur Cafés op de planning

22 december 2021

Al in november 2021 stond het volgende Cultuur Café Vught gepland. Na verplaatsing naar vrijdag 14 januari, vragen de maatregelen rondom corona ook nu weer om een verschuiving. De voorbereidingen voor de daarop volgende versie zijn ook al in volle gang.
Tijdens het Cultuur Café komen cultuuraanbieders en samenwerkingspartners uit de gemeente Vught bijeen om elkaar te ontmoeten, kennis te delen, inspiratie op te doen, actualiteiten te bespreken en meer.

  • Op vrijdag 11 februari van 16:00-20:00 uur geven we invulling aan het Cultuur Café: Waardengedreven

    Tijdens dit Cultuur Café willen we insteken op welke waarden jij in jouw (dagelijkse)werk/bezigheid belangrijk vindt en hoe je dit zichtbaar kunt maken aan de buitenwereld. Wat is jouw verhaal dat je wilt delen? We hebben hiervoor een Stephan van Ummelen uitgenodigd die ons kritisch naar onszelf gaat laten kijken en hoe we -waar we voor staan- kunnen communiceren. Stephan neemt ons een stukje mee in theorie maar gaat vooral interactief met ons aan de slag.
    Om ons -of vooral Stephan- alvast voeding te geven waar jij in de presentatie van jouzelf, jouw werkveld, jouw bezigheden tegen aan loopt, willen we je vragen om met jouw aanmelding meteen aan te geven: waar loop jij tegenaan?

  • Op maandag 21 maart van 20:00-22:00 uur geven we invulling aan het Cultuur Café: Cultuurweek Cromvoirt, Helvoirt, Vught

    Samen met team Cultuurweek (MDM Vught, Musicare, de Speeldoos, Plaza Cultura) nodigen we cultuurpartners uit om zich te laten informeren over de volgende Cultuurweek. In september 2021 ond de eerste versie plaats. Maar bovenal worden kunstdocenten, verenigingen, cultuuraanbieders uitgenodigd om mee na te denken over de eigen en eventueel gezamenlijke invulling van de Cultuurweek.
    In het nieuwe jaar kunnen cultuurpartners uit de gemeente Vught een officiële uitnodiging hiervoor verwachten!

Zet de data vast in de agenda!

En heb je vragen, of wil je je vast aanmelden? STuur dan een mail naar heleen@plazacultura.nl.