Een kijkje richting.....sociaal domein

11 april 2019

Kansen voor kunst en cultuur in verbinding met het sociale domein in Vught

Hoe mooi zou het zijn als via kunst en cultuur mooie sprankelende ideeën en initiatieven zorgen voor verbindingen. Verbindingen die (nog) niet zo voor de hand liggen, maar die wel heel voor de hand kunnen liggen. Zo kunnen er, om de hoek van de school, zomaar waardevolle pareltjes van projecten ontstaan door samen te werken met onderwijs, (maatschappelijke) zorg, (lokale) kunstenaars en......Partijen die vanuit hun eigen kunde open staan om buiten hun grenzen te kijken en vooral waardevolle mogelijkheden zien dat kunst en cultuur een verbindende factor kan zijn.
Wij, Plaza Cultura, zijn van nature al een verbinder van kunst en cultuur en zijn op onderzoek om mooie pareltjes te gaan creëren.

Dankzij de aanpassing en uitbreiding van de Brede Impuls Combinatiefuncties heeft Plaza Cultura voor de Gemeente Vught de taak gekregen om verbindingen te zoeken met het sociale domein.
Momenteel zijn we bezig om ons te oriënteren op dit sociale veld en te onderzoeken wat er allemaal gebeurt en waar kansen liggen voor een impuls vanuit kunst en cultuur.

We houden jullie op de hoogte van deze nieuwe ontwikkelingen!

Hier lees je meer over de landelijke Brede Regeling Combinatiefuncties (2019 - ....).