Eerste boekje SJORS uitgereikt in Vught én Helvoirt

15 september 2020

Op maandag 14 september 2020 reisden MOVE Vught en Plaza Cultura, samen met wethouder Toine van de Ven en met Sjors, langs twee scholen. Op Zuiderbos Vught reikten we het allereerste Sjors-boekje uit aan de winnares van de tekenwedstrijd. De mooie tekening van Fenne Schellekens heeft de eervolle plek gekregen op de voorkant van het boekje. En daarnaast won zij daarmee een keer lasergamen met de klas! GEFELICITEERD FENNE!

De reis vervolgde naar basisschool Dr. Landman in Helvoirt. Want in januari zullen Helvoirt en ook de school bij de Gemeente Vught gaan horen. Dus ook de kinderen en sport- en cultuuraanbieders in Helvoirt kunnen deelnemen aan Sjors Sportief Sjors Creatief Vught. Samen met de Haarense wethouder is ook hier het boekje officieel uitgereikt.

Alle basisschoolkinderen in Vught, Cromvoirt en Helvoirt krijgen het boekje vol sportief en cultureel/creatief aanbod mee naar huis.

Vanaf woensdag 16 september om 16:00 uur kunnen kinderen zich aanmelden voor de (kennismakings-)activiteiten via www.vughtbeweegt.nl !

#sjorscreatief #sjorssportief #buitenschoolsecultuureducatie #vught #vughtbeweegt #helvoirt #tekening #hoera!