Eerste onthulling Schatten van Zonneheuvel

13 juni 2022

Op zaterdag 18 juni om 14.00 uur is het zo ver! De eerste twee (van de zes) ‘Schatten van Zonneheuvel’ worden onthuld. We starten binnen bij Wijkpunt De Vlasborch, Vlasmeersestraat 99 in Vught. Jullie zijn allen welkom!

Het project de ‘Schatten van Zonneheuvel’ is ruim een jaar geleden gestart. Het is een kunstproject dat dat voor verbinding zorgt. Het project legt mooie en waardevolle ‘schatten’ van de wijk bloot. Dit hebben we gedaan door met elkaar mooie gesprekken te voeren vanuit verschillende werkvormen en een positief uitgangspunt. Namelijk waar en waarom hecht jij waarde aan een fijne leefomgeving. De vier vrijwillige wijkondersteuners van de wijk Zonneheuvel, de wijkbewoners zelf en drie kunstenaars, waarvan er twee op Zonneheuvel wonen, zijn actief elkaar gaan opzoeken en samen gaan werken binnen verschillende bijeenkomsten die afgelopen jaar plaats vonden. We zijn klein begonnen en zien dat steeds meer nieuwe wijkbewoners zich gaan aansluiten en dat is heel mooi!

Met trots kunnen we nu dan ook de eerste resultaten -en dat zijn twee werken- die een plaats krijgen in de wijk Zonneheuvel. De tweede en derde onthullingen zijn op zondag 17 juli en zaterdag 27 augustus. Kom jij ook? We starten zaterdag 18 juni om 14.00 uur vanaf De Vlasborch.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Welzijn Vught, Charlotte van Beuningen, Plaza Cultura, MOVE Vught, Prins Bernard Cultuurfonds en het Postcodeloterijbuurtfonds.