Foto-expositie Kunstlocatie Würth

5 december 2018

Werk van Vughtse natuurfotograaf Wim van Passel
Tot en met 10 maart 2019 toont Kunstlocatie Würth in 's-Hertogenbosch foto-werk uit de reeks "Tijdloze Momenten" van Wim van Passel.

In het Brabantse dorpje Vught heeft Wim van Passel zijn fotostudio tussen de bomen verstopt. Een verstilde plek van waaruit hij al vele jaren afreist naar de poolgebieden en vervolgens keer op keer terugkeert met een schat aan nieuw beeldmateriaal. Het natuurfotoproject, waarvan een bescheiden gedeelte in Kunstlocatie Würth is te zien, is daar een resultaat van.

Voor Van Passel staat de natuur voor ontelbare puzzelstukjes die naadloos in elkaar passen, maar waarbij het totaalbeeld steeds meer vragen oproept. Voor ons als mens niet te bevatten. Een overdonderend natuurschoon waarbij de mensheid overtuigd dient te worden, dat er de noodzaak is deze uitzonderlijke schoonheid te behouden en te beschermen. Al is het maar voor de kinderen van onze kinderen…

Bezoek de expositie met je klas (kleuters t/m groep 8)
Niet alleen individuele bezoekers, ook scholen kunnen Kustlocatie Würth gratis bezoeken. Een rondleiding, met daaraan gekoppeld een creatieve workshop in het beeldend atelier. In afstemming met medewerkers van Kunstlocatie Würth kunnen scholen een -op maat- programma beleven.

De expositie "Tijdloze Momenten" sluit aan bij onderwerpen, zoals natuur, de aarde, dieren, omgaan met je leefomgeving, en meer. Een mooie kans om fotokunst te beschouwen, een actieve workshop te doen én kennis te maken met een bijzondere plek op een industrieterrein in 's-Hertogenbosch.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl 
En neem eens een kijkje op de website van Kunstlocatie Würth.

Meer informatie en beeld over het werk van Wim van Passel is te vinden via de website Tijdloze Momenten.