Impressie CultuurNacht in de Speeldoos

17 oktober 2022

CultuurNacht zorgt voor blije gezichten en veel culturele ontmoetingen

“Bedankt voor deze bijzondere avond, het heeft me verrast!”
Deze veelgehoorde reactie neemt de werkgroep van de Cultuurnacht dankbaar met zich mee, na een sfeervolle en zinnenprikkelende avond en nacht in de Speeldoos.

Op zaterdag 15 oktober vond de allereerste CultuurNacht plaats. Diverse cultuurmakers uit de gemeente Vught deelden hun kunsten met een betrokken en enthousiast publiek. Men kon er proeven van theateraanbod, muziek, beeldende kunst, kleine performances, silent disco, solderen in de nacht, speciale soep, een nachtcollege en dat alles in een gezellige festivalsfeer. Er werd meegezongen met de bands, aandacht gekeken naar de voorstellingen, heerlijk gedanst, gesproken over de kunstwerken, her en der creatief meegemaakt en genoten van een hapje en drankje.
NOVO 3 maakte een speciale live radio uitzending tijdens de CultuurNacht; vol muziek en interviews met de deelnemers.

Makers en publiek hebben er samen voor gezorgd dat de avond gonsde. Die energie wordt meegenomen richting de Cultuurweek Cromvoirt, Helvoirt, Vught van 27 maart t/m 2 april 2023. En de eerste ideeën voor een nieuwe CultuurNacht worden al rond gefluisterd.

De Speeldoos, Musicare, van Bijnen Producties en Plaza Cultura danken alle kunstenaars, spelers, muzikanten, makers én bezoekers voor het mogelijk maken van deze avond. 

Hieronder een impressie van de avond!

En een link naar een filmimpressie van NOVO3.

Foto's door: Cees Ringelberg en anderen