In de spotlight: Zangeres en zangcoach Chelsea Foreman

20 maart 2019

Mijn naam is Chelsea Foreman, 28 jaar oud en sinds een aantal maanden woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Ik mag mijzelf gelukkig prijzen met het mooiste beroep van de wereld, namelijk uitvoerend zangeres en zangcoach. Vanuit mijn eigen bedrijf ‘Foreman Vocal Coaching’ begeleid ik projecten, geef ik privé zangles, auditietrainingen, workshops en masterclasses.

Een aantal maanden geleden kwam ik in contact met Plaza Cultura, die mij weer in contact hebben gebracht met basisschool de Touwladder in Sint-Michielsgestel. Sinds februari dit jaar mag ik aan de bovenbouw muziek- en zangles geven, echt een feestje! Het is een ontzettend leuke school, met een mooie visie, goede leerkrachten en enthousiaste gemotiveerde leerlingen. Ik werk er dan ook met veel plezier en de tijd vliegt voorbij. Het is mooi om te zien hoe muziek en zang in een klas kan verbinden en hoe leerlingen ineens een andere kant van zichzelf laten zien. Het is een cadeau om mijn passie voor muziek en zang over te mogen brengen op de volgende generatie.

Momenteel zijn we bezig met het schrijven van een eigen rap, waar de leerlingen enthousiaste mee aan de slag zijn gegaan. Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat, wat ze binnenkort aan elkaar zullen gaan laten horen!

 

Met vriendelijke groet,

Chelsea Foreman

(T) +31 (0)6 53 83 84 23

(S) www.chelseaforeman.nl

(S) www.foremanvocalcoaching.com