Muzieklessen Herman Jozef door Beat It Muziekeducatie

25 oktober 2018

BS Herman Jozef is vorig schooljaar met de MuziekImpuls gestart in samenwerking met Beat It Muziekeducatie. De MuziekImpuls is een driejarig traject om de kwaliteit van het muziekonderwijs op de school te verbeteren. Het doel van dit project is dat de leerkrachten uiteindelijk zelfstandig goede muzieklessen kunnen geven.

Het eerste jaar van de MuziekImpuls heeft bij BS Herman Jozef in het teken gestaan van het kennismaken met muziekonderwijs en muziekmethoden. Ook de eerste stappen op het gebied van deskundigheidsbevordering en zelfstandig muziekles geven zijn gemaakt.

Dit schooljaar staat in het teken van de deskundigheidsbevordering uitbreiden. Dit betekent in de praktijk dat de leerkrachten samen met de muziekdocent muzieklessen geven vanuit de methode ‘Eigenwijs digitaal’. Daarnaast geeft de muziekdocent aandacht aan specifieke onderdelen waar de leerkracht behoefte aan heeft. Op woensdag 24 oktober zijn de eerste muzieklessen gestart met Mariska Voets, muziekdocent van Beat It Muziekeducatie.