Nieuwe programmering primair onderwijs Rijksmuseum online

8 mei 2018

De nieuwe programmering voor primair onderwijs voor het schooljaar 2018-2019 is vanaf nu te boeken. Van kleuters tot en met achtste-groepers: voor alle leerlingen zijn op maat gemaakte programma's in het museum. Bij elk programma hoort ook lesmateriaal in de klas. Onze programmering is te boeken in combinatie met gratis busvervoer vanaf groep 4.

Nieuw: Sporenonderzoek naar Rembrandt (gr. 5 t/m 8)

In de workshop Sporenonderzoek naar Rembrandt komen leerlingen meer te weten over Rembrandt door zelf onderzoek te doen naar zijn werken. Ze doen proefjes met kleurstoffen en ontleden verflagen met de microscoop en UV-licht. Het resultaat van het sporenonderzoek is een heus onderzoeksrapport. Meer info lees je hier.

Rijksmuseumbus

Wilt u een uitje naar het Rijksmuseum organiseren maar weet u niet zo goed hoe? Voor scholen (groep 4-8) buiten de straal van 60 km vanaf de Amsterdamse ring kan de gratis Rijksmuseumbus geboekt worden. 

Dit vervoer is altijd in combinatie met de rondleiding Proef de Gouden Eeuw of één van de workshops in de Teekenschool. Boek nu!

Bron: https://www.rijksmuseum.nl/nl/met-kinderen-klas-of-groep/primair-onderwijs?&utm_campaign=uitnodiging&utm_medium=email&utm_source=20180406_PO_onderwijsaanbod