Save the date: Cultuur Café Vught

25 mei 2023

Om vast in de agenda te zetten!
Op maandag 26 juni vanaf 19:30 uur geven we vorm aan een volgend Cultuur Café Vught.

  • Sprekers Finn Minke en Merit de Valk van het LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst) komen vertellen over de waarde van kunst & cultuur voor ons welzijn en gezondheid;
  • We laten ons inspireren door de koers, Lokale Sociale Agenda en het gezondheidsbeleid van de gemeente;
  • We werpen een blik op bestaande projecten met grote sociale waarde in ons dorp, zoals het Labyrint van Vught en het Living Museum;
  • Daarnaast is er ruimte voor uitwisseling en ontmoeting tussen cultuuraanbieders, cultuurmakers en partners uit het sociaal domein; op zoek naar kansen om samen te werken en elkaar te inspireren!

Ben jij als cultureel of sociaal partner binnen de gemeente benieuwd naar wat kunst en cultuur kunnen betekenen, of ligt er zelfs een behoefte of vraag vanuit jouw organisatie of doelgroep? Ben er dan bij, of neem vantevoren contact op met Heleen (heleen@plazacultura.nl) om te bekijken of we iets vanuit jouw vraag/behoefte op de avond in kunnen brengen.

Aanmelden voor het Cultuur Café is wenselijk: stuur een mail naar heleen@plazacultura.nl.

 

Cultuurnetwerk Vught & Cultuur Café
Een paar keer per jaar geven we vorm aan het Cultuur Café Vught, in samenwerking met Cultuurnetwerk Vught.
Tijdens het Cultuur Café komen cultuuraanbieders en samenwerkingspartners bijeen om elkaar te ontmoeten, kennis te delen, inspiratie op te doen, actualiteiten te bespreken en meer.
Zo besteedden we in eerdere cafés aandacht aan thema's als: jongeren, de nieuwe cultuurnota, waarden in je werk, kennismaking verdiepen vanuit inspiratiebronnen en de Cultuurweek.
Wees welkom!