Uitnodiging educatief dansduet 'Doe maar niet' - zaterdag 22 januari 15.00u te Vught

13 december 2021

Beste intermediair en cultuurliefhebber!

Wij zijn Lara en Lotte, twee gedreven en gepassioneerde dansdocenten/dansers uit Brabant. We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan een educatieve dansvoorstelling, deze, en vooral de boodschap, willen we nu met zoveel mogelijk jongeren delen. 

Het dansduet 'Doe maar niet' gaat over (on)gewenst fysiek contact en het aangeven van je eigen grenzen. In onze ogen een veel gehoord maar te weinig besproken onderwerp. Daarom gaan we na de voorstelling een kort interactief gesprek aan met de jongeren die 25 minuten zijn meegezogen in een duet waar verschillende emoties letterlijk voorbij zijn gevlogen. 

We hebben al met verschillende scholen (bovenbouw PO en VO), evenementen (festivals) en instellingen (bv. Jeugdzorg) de voorstelling kunnen delen en hopen dat het aankomende jaar te kunnen blijven doen. Hiervoor hebben we uw enthousiasme, expertise, netwerk en hulp nodig, dus.... 

We nodigen u graag uit voor een Open Voorstelling, speciaal georganiseerd voor geïnteresseerden en eventuele nieuwe samenwerkingspartners. Misschien dus wel voor u?

Deze voorstelling zal plaatsvinden op 22 januari om 15.00u in Theater de Speeldoos te Vught. 

Voor een korte indruk: Bekijk de trailer

Nieuwsgierig?
We reserveren graag een plekje voor u en hopen na afloop elkaar te spreken, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen...

Verhinderd, maar nog steeds nieuwsgierig? Mail ons even terug, dan zoeken we samen een ander moment om elkaar te zien/spreken. 

Voor vragen of meer info (bijv de voorbereidende lesbrieven voor scholen of een volledige video registratie) neem dan vooral contact met ons op. 

Dank voor uw tijd en wie weet tot snel !

Vriendelijke groet,

Lotte

+31623123842

Team Doe Maar Niet

Lara Knoops en Lotte Timmermans