Update team Plaza

4 februari 2019

Even een update vanuit het Plaza team om jullie op de hoogte te houden van wat er zich achter de schermen afspeelt. Net voor de kerstvakantie 2018 kregen we vanuit de gemeente Vught te horen dat we urenuitbreiding krijgen richting sociaal domein (zorg en welzijn). Dat heeft ermee te maken dat op 1 januari 2019 de regeling voor combinatiefuncties aangepast is (voorheen Brede Impuls Combinatiefuncties). De nieuwe regeling krijgt een andere focus en er komt meer budget beschikbaar. Daardoor kunnen de (nieuwe én huidige) functionarissen breder ingezet worden. Dit geldt dus ook voor Plaza Cultura.

Bovendien is onze juridisch werkgever, SKIPOS (Sint-Michielgestel), sinds 1 januari 2019 gefuseerd met SKOH (Haaren). Samen vormen zij de nieuwe stichting Cadans Primair. Ook van daaruit komen er wat uren beschikbaar om ook deze scholen te begeleiden in hun cultuurambities.

Dian terug
Daarnaast is Dian weer terug van weggeweest. Zoals jullie weten is ze een tijd ziek geweest maar vanaf begin december 2018 ging haar herstel met rasse schreden vooruit en vanaf heden kunnen we je mededelen dat ze er weer helemaal is. Daar zijn we super blij mee, fijn!

Heleen blijft
Met het opplussen van het aantal uren (zie hierboven) zijn er voldoende uren om ook Heleen binnen ons team te behouden. Daar zijn we kei blij mee, joepie!

Reorganisatie team Plaza
Met deze veranderingen is het voor ons nu tijd om daar bij stil te staan bij wie wat doet, wie waar goed in is, wie waar blij van wordt etc. om zo vanuit onze kracht een verdeling te maken binnen het Plaza team. Daarbij krijgen we hulp van coach Jacqueline de Wit van adviesgroep Pauw. Kei blij mee!

Nieuwe mailadressen
Sinds kort beschikken we ook over nieuwe mailadressen. Het info@plazacultura.nl adres blijft gewoon bestaan maar mocht je een van ons afzonderlijk willen mailen dan kan dat nu ook via: heleen@plazacultura.nl, dian@plazacultura.nl en kristel@plazacultura.nl

Wat betekent dit voor jullie?
Dat je de komende tijd wellicht verschillende gezichten te zien krijgt, totdat wij onderling duidelijk hebben wie wat gaat doen. Even geduld dus a.u.b. ;-).


Groeten van het Plaza team,

 

Dian, Heleen & Kristel