VO AANBOD KUNSTBENDE NOORD-BRABANT

1 november 2023

Kunstbende is hét ontwikkelingstraject voor jonge makers van 13 tot en met 19 jaar. In onze online én offline community kan iedere jongere eruit halen wie erin zit in. Hier leren ze nieuwe skills, ontmoeten andere makers en doen podiumervaring op tijdens de wedstrijd. Het maakt niet uit welk niveau je hebt bij Kunstbende, iedereen is welkom. Vallen en opstaan hoort erbij, Kunstbende support je! Om nog meer jongeren de kans te bieden zich te ontwikkelen bij Kunstbende, is een samenwerking met het VO onmisbaar! Ons gratis aanbod richt zich op alle onderwijsniveaus en is af te nemen vanaf oktober 2023 tot april 2024.

TAKE OVER – ALLE LEERJAREN
Kunstbende neemt een lesuur over! Tijdens een laagdrempelige workshop Dans van 45 minuten gaan leerlingen aan de slag met een choreografie onder begeleiding van onze dansers. Na afloop van de workshop vertellen we graag wat meer over Kunstbende.

KUNSTBENDE ATELIERS – ALLE LEERJAREN
Met het Kunstbende Atelier worden leerlingen een stapje verder geholpen met hun talent. Deelnemers worden op school – buiten schooltijd- door een expert begeleid in hun maakproces. De expert begeleidt de gemotiveerde leerling/groepje leerlingen in 8 uur (bijv. 4x 2 uur) in één van de Kunstbende categorieën. Het Atelier kan resulteren in een 5 minuten durende act waarmee de deelnemers direct kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

SCHOLENTOUR – ALLE LEERJAREN
Tijdens de Kunstbende Scholentour gaat Kunstbende de klassen rond. In een interactieve presentatie van vijf minuten laten we jouw leerlingen kennis maken met Kunstbende. 

EERSTE HULP BIJ ONONDEKT TALENT BOX
Wil jij een pakket ontvangen met lesbrieven, stickers die je kan uitdelen aan je leerlingen en ander promotiemateriaal? We sturen je dit graag een toe. Meer info of de lesbrieven digitaal inzien? Neem een kijkje op www.kunstbende.nl/docenten. 

Wil je meer informatie of heb je zelf ideeën hoe Kunstbende een rol kan spelen in jouw klas? Dat horen we graag! Stuur een mailtje naar luca@kunstbendebrabant.nl, dan nemen wij contact met je op.