Webinar Amateurkunst door Kunstloc

24 augustus 2020

Op zaterdag 10 oktober organiseert Kunstloc Brabant een webinar voor de Brabantse amateurkunstsector. Wil jij meebepalen welke vraag centraal staat tijdens de webinar? Geef dan deze maand nog je voorkeur aan via onderstaande link.

Misschien keek je er naar uit (wij wel): de jaarlijkse Werkconferentie Amateurkunst in het najaar. Vanwege het Corona virus vinden wij het niet verantwoord om dit jaar een live evenement van dergelijk formaat te organiseren. Daarom is besloten de werkconferentie dit jaar niet door te laten gaan. In plaats daarvan organiseren we op 10 oktober een webinar. Geen netwerkdiner met workshopprogramma maar een online (deels) interactieve lezing van 1 uur waarin 1 vraag/onderwerp centraal staat. Tijdens de webinar kun je vragen te stellen en reageren via een chat. Dat is niet verplicht uiteraard, je kunt ook alleen kijken en luisteren. En dat alles vanaf de bank want de webinar is digitaal dus je hoeft er niet voor de deur uit.

Geef je voorkeur door
Wil jij meebepalen waar de webinar over gaat? Je kunt deze maand je voorkeur doorgeven via onderstaande link. Na de zomer zal bekend worden gemaakt welk onderwerp de meeste stemmen heeft gehad en hoe we aan de hand daarvan de webinar zullen inrichten.

Toekomstplannen in onzekere tijden
Hoe zorg je ervoor dat jouw amateurkunstorganisatie vitaal blijft in tijden van verandering

Succesvol samenwerken
Hoe en wanneer is samenwerken succesvol? Wat kan het jou opleveren?

Subsidie voor amateurkunst?
Wat zijn de subsidiemogelijkheden voor de amateurkunst in Brabant?

iets anders namelijk...