Wegens succes verlengd! Gratis workshop voor leerkrachten van DesignweekatSchool

8 december 2021

Wegens succes verlengd! Wil je op jouw school aan de slag met duurzaamheid en design thinking? En wil je meer kennis opdoen over deze onderwerpen?

DesignWeek@School is het innovatieve lesprogramma voor zowel leerling als leerkracht waarin Onderzoekend, Ontwerpend en Ondernemend leren,  Creativiteit, Technologie en Duurzaamheid op vakoverstijgende wijze verbonden worden aan bestaande leerlijnen, kern- en leerdoelen, methodes en concepten op school.

Als school geef je hiermee op een betekenisvolle manier invulling aan Wetenschap en technologie (W&T), Duurzaamheid en Burgerschap en laat je zien voorop te lopen met vernieuwend onderwijs! Alle projecten sluiten aan op de Sustainable Development Goals en zijn laagdrempelig in te passen in het onderwijs.

Van oktober t/m de eerste week van november gaven wij gratis workshops digitale geletterdheid ter voorbereiding op deelname aan onze Duurzame Design Award*. Omdat wij nog steeds aanvragen kregen, hebben we besloten de periode voor de workshops te verlengen voor scholen uit de regio Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Breda. Wil jij deelnemen met jouw klas, meld je dan snel aan, voor je het weet zitten ze weer vol. Ook als je nog niet zeker weet of je deel wilt nemen aan de Duurzame Design Award, kun je je hier aanmelden.


*Benieuwd naar onze Duurzame Design Award? Die info vind je hier.