Santiago de Compostella in De Speeldoos

16 december 2023

Er staat wat bijzonders gebeuren in De Speeldoos in Vught. Oud ICC-er en muziekleerkracht Wido de Klein liep vorig jaar ruim 3000 km, van Nederland naar Santiago de Compostella.

Hij kon niet anders.
Over zijn ervaringen, ontmoetingen en inzichten, heeft Wido een expositie samengesteld met beelden van de reis. Daarnaast geeft hij een muzikale lezing, een mooie verzameling van verhalen en muziek over zijn pelgrimage. Deze lezing vindt plaats op zaterdag 24 februari 2024. Er is een matinee om 15.00 uur en een avondvoorstelling om 20.00 uur. De expositie in de Speeldoos is gratis toegankelijk van 20 februari t/m 3 maart. Met het maken van deze expositie en muzikale lezing wil Wido anderen graag inspireren en uitnodigen hun hart te volgen.

Wil je Wido steunen? Dat kan!
Je kunt belangeloos steunen, maar ook een donatie doen voor een fotoprint, kaartenset, tickets voor de muzikale lezing of een exclusieve rondleiding langs de tentoonstelling. Neem gauw een kijkje op zijn pagina op crowdfundingplatform ‘Voor de Kunst’: https://www.voordekunst.nl/projecten/16159-ik-kon-niet-anders-een-pelgrimage