ICC'ers in opleiding maken kennis met Theater de Nieuwe Schuur

Woensdag 20 maart waren we met de ICC basiscursus te gast bij Theater de Nieuwe Schuur in Herpt. Dit omdat we de verse ICC'ers kennis willen laten maken met inspirerende culturele locaties en hun mogelijkheden. Eigenaar Hans deed de aftrap en vertelde vol passie over het ontstaan van deze plek en wat ze te bieden hebben. Later deze middag volgde een rondleiding.

Verder stond de ochtend stond in het teken van het trainen van gesprekstechnieken. Daarvoor had trainer Robin Brugman trianingsactrice Imke Donkers uitgenodigd. Gebaseerd op actuele casussen, oefenden de ICC'ers met de verschillende gedragingen. Want gedrag roept gedrag op!
Ook maakten ze kennis met de roos van Leary en de cirkel van invloed en betrokkenheid. Daarnaast scherpten de ICC'ers i.o. hun ontwikkelwensen aan en werden deze door medecursisten voorzien van vragen, tips en adviezen. En natuurlijk deden we ook een creatieve interventie met een spiegeltje.

En dit alles op een prachtige locatie, met wijds zicht, zonder ruis, mét mekkerende geitjes op de achtergrond en een heerlijke lunch.