Lokaal30 geopend in het HelvoirThuis

Met het doorknippen van een lint werd op vrijdag 18 november, door wethouder Fons Potters, een gezamenlijk ‘thuis’ in Helvoirt geopend voor diverse sociaal-maatschappelijke organisaties uit de gemeente Vught.  In Lokaal 30 zullen Welzijn Vught, ABZ, Ouderen Samen, GGD, Wegwijs+, MOVE, Plaza Cultura, Huis73, Vincentiusvereniging Vught en Stichting TinH te vinden zijn.

Tijdens de openingsochtend konden bezoekers, met live achtergrondmuziek door duo JaMa, genieten van een kopje koffie en kennismaken met de diverse organisaties. Met elkaar in gesprek met de kletspot, een potje sjoelen, meedoen met een voorleesactiviteit voor peuters of in beweging komen met ouder-kind gym.

Alle organisaties zullen zich vanuit hun eigen taak in gaan zetten om in te kunnen spelen op hulpvragen en om sportieve, educatieve of creatieve activiteiten mogelijk te maken voor inwoners uit Helvoirt. Heel blij zij met deze lokale werkplek. Nieuwsgierig wat zij kunnen betekenen? Loop gerust eens binnen in het HelvoirThuis.

Meer informatie over Lokaal 30 is binnenkort te vinden op www.helvoirthuis.nl.