Afronding Dit is IK!

17 juni 2021

Op vrijdag 11 april kon men de expositie van het project ‘Dit is Ik’, bij De Elzenburg bezoeken. Dit was de afronding van het multi disciplinair project waarbij Jongerenwerk Vught de kartrekker was. De leerlingen van groep 8 van De Springplank en De Piramide werkten samen met Move, jongerenwerk Welzijn Vught en Judith Abels en maakte kennis tijdens een aantal korte en diverse workshops.

Doel de leerlingen weg wijs te maken in de nieuwe tijd die er voor de leerlingen aanbreekt en daar waar ze terecht kunnen voor sport, vragen, een kop thee, koffie, luisterend oor, een spel, dans, en andere activiteiten in De Elzenburg.

Met Judith Abels werkten de leerlingen tijdens 2 korte workshops Me- ni museum aan een eigen persoonlijk museumpje in een doosje, kistje of boekje. Het eigen ik in beeld en woord proberen te vertalen. Nadenken over wie je nu bent en een reflectie moment op de voorbij schoolperiode.

Helaas door de covid maatregelen was de toegang van de tentoonstelling beperkt te zien in de ontvangsthal van de Elzenburg en heeft de verdere programmering voor ouders voor nu zich beperkt tot informatie folders. Hopelijk is er volgend jaar meer mogelijk.

Meer foto's zijn te bekijken in ons fotoalbum op deze website.

Tekst: Dian Langenhuijzen
Foto's: Judith Abels en Sander Pieters