Geef jouw ondernemerschap dit jaar een boost!

20 januari 2022

Bron: Kunstloc Brabant Nieuwsbrief

Hey Brabantse cultuurondernemer,

De afgelopen twee jaar hebben in het teken gestaan van uitstel, koerswijzigingen en het hoofd boven water houden. Maar nog altijd ben jij het kloppende hart van de cultuursector. En wij? Wij geven je - juist nu! - graag de ondersteuning die je nodig hebt om jouw ondernemerschap een boost te geven. We staan voor je klaar. Met raad én daad.

Of je nu een maker (professionele kunstenaar) of mogelijkmaker (zzp’er of vertegenwoordiger van een culturele instelling) bent, dit is hét moment om in jezelf te investeren. En wij zijn er voor je. Met 1-op-1 advies waar jij zakelijk, artistiek én qua marketing iets mee kunt. Maar ook met inspirerende bijeenkomsten, toffe leerprogramma’s en door het delen van relevante kennis en informatie.

De ‘wij’ is trouwens Kunstloc Brabant. Als kennis- en uitvoeringsorgaan van de provincie Noord-Brabant zetten we ons in voor het brede kunst- en cultuurveld. Dit doen we door overheden en organisaties te adviseren. De weerbaarheid van de culturele sector te vergroten. Cultuureducatie vorm te geven. En de betekenis van kunst en cultuur voor onze samenleving zichtbaar te maken.

En door cultuurondernemers zoals jij te ondersteunen, natuurlijk. Vandaar dat jij deze email hebt van ons hebt gekregen! Nieuwsgierig? Scroll dan snel verder.

Meteen aan de slag? Dat mag ook. Doe de Quick Scan en ontdek binnen vijf minuten wie van onze adviseurs jouw ondernemerschap een boost kan geven.

Doe de Quick Scan!

Samen met jou pluizen wij graag uit hoe jij je cultuurbusiness verstevigt en laat groeien. We laten je zien hoe jij maximaal gebruik kunt maken van jouw eigen kracht. En helpen je om je minder sterke kanten eens goed aan te pakken.

Zin om jouw ondernemerschap dit jaar een boost te geven? Naast de Quick Scan hebben we ook een uitgebreide Ondernemersscan ontwikkeld. Deze is gebaseerd op acht handige ondernemersprofielen. Hiermee krijg jij inzicht in je sterke en minder sterke kanten. Handig! Want met de uitslag van de scan op zak, zit jij zó aan tafel bij de juiste adviseur.

Start de ondernemersscan

Meer weten? Ga naar Kunstlocbrabant.nl