Kunstbende in het VO schooljaar 2022-2023

7 juni 2022

Langzaam maar zeker komt het eind van het schooljaar in zicht. Wellicht ben je al aan het nadenken over de inrichting van schooljaar 2022-2023. Wij ook! Kunstbende Noord-Brabant zou graag jouw klas aandoen komend najaar of winter.  

Kunstbende heeft een divers aanbod van (gratis) workshops, optredens of buitenschoolse coachingsessies voor jouw leerlingen. Alles om jouw leerlingen in contact te laten komen met cultuurbeoefening en dit te stimuleren. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk dan hier.

Wil je een grootschalige samenwerking met Kunstbende door bijvoorbeeld een aantal workshopdagen te organiseren tijdens een projectweek? Weet dat zij als aanbieder geregistreerd staan bij CJP en dit dus via het CJP-budget op jouw school geregeld kan worden.                 

Ben je benieuwd naar meer, of wil je even bellen wat er mogelijk is? Stuur een mailtje naar hanna@kunstbendebrabant.nl of bel haar op 06 53121956. 

Kunstbende in het kort 
Kunstbende is het ontwikkelingstraject voor jonge makers van 13 tot en met 18 jaar. Centraal in het traject staat de landelijke wedstrijd. Elk jaar worden er in iedere provincie in Nederland voorrondes gehouden in negen categorieën: Dans, DJ, Expo. Fashion, Content Creator, Film, Muziek, Taal en Theater. Per categorie gaat er een act door naar het Young Creators Festival in Amsterdam. De landelijke winnaars krijgen een mainstage als hoofdprijs. Zo mag de winnaar in de categorie DJ optreden op Mysteryland en krijgt de winnaar Theater een optreden op Oerol. 

Bekijk de website of volg Kunstbende op Instagram