Lokaal 30 | Kookworkshop en diner op theateravond in Cultuurweek

3 maart 2023

Smakelijk en gezond diner op theateravond door Lokaal 30 in Helvoirt

Theatervoorstelling in Helvoirt
Op woensdagavond 29 maart in de Cultuurweek 2023 speelt om 20:00 uur de theatervoorstelling ‘Tegelijkerretijd’ in het HelvoirThuis in Helvoirt. De voorstelling wordt gespeeld door Jan van der Els en Thea Dekkers en geregisseerd door Piet van Bijnen.

Tragiek onder een dun laagje gekwebbel.
Een gewone dag uit het leven van twee gewone Bossche vrouwen. Ze keuvelen, kaarten, drinken koffie, breien, telefoneren en zingen.
Tegelijkerretijd hebben ze het over mannen, kwaaltjes en kinderen.
Over het leven, de dood en het koor.

Gezond diner voor bezoekers, bereid door kinderen
Speciaal voor deze avond biedt Lokaal 30 (het samenwerkingsverband tussen ABZ, Welzijn Vught, HUIS73, Ouderen Samen, MOVE Vught, Plaza Cultura, GGD, Wegwijs+ en Helvoirthuis) een diner voor bezoekers aan. Dit shared diner wordt bereid tijdens een kookworkshop voor kinderen, onder begeleiding van Catrien Kuijpers van De Kooktuin.
Bezoekers schuiven om 18:15 uur aan tafel, gaan met elkaar in gesprek met behulp van de kletspot, terwijl er een heerlijke en gezonde maaltijd wordt geserveerd door de jonge koks.
Speciaal voor deze middag en avond kunnen we het diner aanbieden voor maar €5,- euro per persoon. Op het menu staan een groentesoep, Indiase curry en als toetje een zelfgemaakte hangop.

Aanmelden
Gaat u de voorstelling in het HelvoirThuis bezoeken en heeft u wel zin in een smakelijk voorafje, in ontmoeting met andere bezoekers? Wilt u zich laten verrassen door dit diner en de voorstelling?
Meld u zich dan aan via:
info@welzijnvught.nl met uw naam en contactgegevens. U betaalt de bijdrage voor het diner op de avond zelf met pin (cash niet mogelijk).
Let op: voor de theatervoorstelling Tegelijkerretijd dient u apart tickets te bestellen via de
website van Theater de Speeldoos.
Ben je 9-12 jaar en wil je mee koken en eten? Dan kun je je aanmelden via de
website van Vught Beweegt.