Nieuw aanbod Het Noordbrabants Museum

17 juni 2020

Goed nieuws! het Noordbrabants museum heeft nieuw aanbod ontwikkeld om het schooljaar weer vol kunst en verhalen in te gaan. Speciaal gericht op onderzoekend en ontdekkend leren. Hieronder een bericht van hen:

We begrijpen heel goed dat de toekomst nog te onzeker voelt om te reserveren, maar geen zorgen: je kunt altijd vijf dagen voor aanvang kosteloos annuleren óf je kunt ervoor kiezen dat wij naar jullie toekomen! Alle programma's zijn gekoppeld aan de bijzondere kunst-, cultuur- en erfgoedverhalen in het museum. Onze ervaren museumdocenten weten deze verhalen als geen ander over te brengen en tot leven te wekken. Ook bij jou in de klas. Wij verheugen ons er enorm op om de kinderen te verwonderen met mooie verhalen over kunst, cultuur en erfgoed. Hopelijk tot snel!

Zomaar een greep uit het nieuwe aanbod:

HoeDan?! in de klas
Tijdens HoeDan?! in de klas krijgen de kinderen een kijkje achter de schermen. Wat gebeurt er met de kunst en voorwerpen buiten het oog van onze bezoekers? Daarnaast wordt een verpakking bedacht voor een delicaat product. Je kunt ook HoeDan?! in het museum boeken. 

Alle verhalenmakers verzamelen!
Wil jij met jouw klas een prijs winnen? Doe dan mee aan onze verhalenwedstrijd. Ontdek de kunst- en erfgoedverhalen in het museum en maak je eigen verhalen. De wedstrijd is gekoppeld aan het thema En toen? van de Kinderboekenweek 2020.

Al het onderwijsaanbod van Het Noorrdbrabants museum vind je hier.