Onze ICC'ers zijn GOUD waard

8 juli 2022

Het zijn net bezige bijen die afzonderlijk maar ook met elkaar bouwen aan Kunst- en Cultuureducatie op hun scholen en dat vol passie, enthousiasme en energie en dat mag wel eens gezegd worden!

Zij zijn onze contactpersonen waar we al jaren heel fijn mee samenwerken.Samen werken we aan integratie en verduurzaming van Kunst-en Cultuureducatie binnen het onderwijs. 

Wat doet een ICC-er zoal? Bij deze een aantal voorbeelden uit het leven van een ICC-er:

  • Zij zijn dé spil tussen Plaza Cultura, de directie en het team
  • Zij enthousiasmeren de teamleden om in het dagelijkse onderwijprogramma koppelingen te maken met Kunst-en Cultuur
  • Zijn zijn altijd bij alle ICC vergaderingen waarin we met elkaar overleggen over de inhoud van het Lokaal Kunstmenu, elkaar adviseren en inspireren, mooie pareltjes op het gebied van Kunst-en Cultuureducatie met elkaar delen, zelf geinspireerd worden door workshops tijdens de ICC vergadering, kortom......iedere keer een volle agenda waarna de ICC-ers met een volle rugzak terug naar school gaan en daar zorgen voor de verspreiding van informatie en kennisdeling en dat vol enthousiasme en overtuigingskracht.
  • Mede verantwoordelijk voor het Kunst-en Cultuurbeleid op hun school
  • Mede verantwoordelijk voor de inhoud en invulling van het gezamenlijke Lokaal Kunstmenu
  • Mede verantwoordelijk voor de invulling en uitvoering van de CmK regeling op hun school
  • Zorgen voor de enthousiasmering bij het team om met diverse leskisten aan de slag te gaan

En nog veel meer.........het is teveel om allemaal op te noemen.

Daarom vanuit ons. Dian, Heleen en Kristel, een dik vet compliment en waardering voor alles wat jullie doen! CHAPEAU en dat we nog maar heel veel jaartjes met elkaar vol passie en energie het Kunst-en Cultuuronderwijs verder op de kaart mogen zetten!