Team Plaza breidt uit: een warm welkom aan Irma Bulkens!

30 november 2023

Met ingang van januari 2023 ga ik aan de slag als vierde cultuurcoach bij Plaza Cultura. Ik mag me samen met Heleen vooral richten op het programmeren van activiteiten binnen het sociaal domein in de gemeente Vught. Vanaf december ben ik al af en toe op het kantoor van Plaza en bij diverse activiteiten in Vught te vinden. We hebben de ambitie om voor komend jaar onze krachten te bundelen, nog meer mensen met elkaar te verbinden en het draagvlak voor de waarde van kunst en cultuur nog meer te vergroten. Nieuwe mensen bereiken, lastige thema’s bespreekbaar maken, onverwachte verbindingen leggen.

Afgelopen jaren was ik werkzaam als docent beeldende vakken en als creatief ondernemer met specialisme Fotografie. Ik heb een achtergrond in zorg en onderwijs en zet me graag in voor leefbaarheid in wijken als community art maker. In mijn vrije tijd kook ik graag, ik houd van tuinieren en klussen en zwem, als het even kan wekelijks, graag in de Zuiderplas, het jaar rond. Een goede kickstart voor de dag, met een fris hoofd en een warm hart. Ik ben geen stilzitter, maar onderzoekend, nieuwsgierig en heb een brede interesse. Musea of kunstmanifestaties bezoeken, muziek luisteren en zingen, bladeren door fotoboeken, uitwaaien op het strand, kleur op m’n bord, er is zoveel waar ik blij van word.

Ik zie ernaar uit mijn nieuwe werkterrein te mogen verkennen en kennis te maken met het omvangrijke netwerk van Plaza Cultura.
Je kunt me bereiken via irma@plazacultura.nl, graag tot binnenkort!

Vriendelijke groet, Irma Bulkens