Verhalen van Labyrint van Vught te bewonderen in DePetrus

24 oktober 2023

Nieuwsgierig naar de verhalen en de verbeelding van het Labyrint van Vught? De komende maanden zijn een aantal verhalen te bewonderen in de linkerzijvleugel van de Petrus. De samenstelling van de verhalen zal regelmatig wisselen, zodat men al een goede indruk kan krijgen van de diversiteit van verhalen en de mensen die al participeren.

Dit meerjarig community-art project gaat over het delen van persoonlijke verhalen, over (verrassende) gebeurtenissen en herinneringen. De verhalen worden, samen met iedereen die wil (leren) maken met de meest uiteenlopende technieken, op textiel gezet en uiteindelijk gebundeld in een meterslang textiel kunstwerk in de vorm van een labyrint. Hier mag men letterlijk dwalen in de verhalen van je medemens.

Judith Abels en Jente Lens - Swanenberg zijn nog op zoek naar makers om te helpen met het verbeelden van de vele verhalen die inmiddels zijn afgenomen bij zorginstellingen, bij jongeren en bij de wijk- en ontmoetingspunten. Iedereen is welkom in de leeftijd van 10 tot 110. Interesse? Mail labyrintvanvught@gmail.com of kom langs op een van de locaties.

De volgende makers bijeenkomsten zijn gepland op:

  • Wo 15 nov 10.00 -11.30 - Living Museum, Voorburg, Vught
  • Wo 13 dec 10.00 - 11.30 - Living Museum, Voorburg, Vught
  • Ma 18 dec 10.00 - 16.00 - Theater de Speeldoos Vught (vrije inloop)
  • Di 19 dec 10.00 - 16.00 - Theater de Speeldoos, Vught (Vrije inloop)

Loop gezellig binnen! Meer info: www.labyrintvanvught.nl

Mede mogelijk gemaakt door: Fonds voor Cultuurparticipatie, VSBFonds, Lang Leve Kunst Fonds, Plaza Cultura en de gemeente Vught.