AMIGO

Doelgroep
(V)SO
Tijdsinvestering
45 min
Genre
Theater
Kosten
€ 595,-
AANBIEDER

De Lachende Zon, theater van de zintuigen

Telefoon: 06 22058844

Email: info@delachendezon.nl

www.delachendezon.nl

Een voorstelling over vriendschap en verbinden. Elco en Margo nemen je mee in hun muzikale wereld vol kartonnen dozen en fabeldieren. Vanaf het allereerste moment doen we het samen: het is prachtig om te zien hoe bewoners, begeleiders, ouders en vrijwilligers, onze fabeldieren en de spelers direct samenspelen en contact maken.

We doen het samen

Begeleiders krijgen al snel een muziekinstrumentje en spelen als vanzelf mee en maken contact met hun cliënten. Voor ons is het mooi om te zien hoe vertrouwd de begeleiders zijn met de mensen met wie ze dagelijks werken.

We zijn benieuwd naar wat er allemaal in de kartonnen dozen zit. We kunnen ze opstapelen ermee gooien. En je kunt er zelfs muziek mee maken door erop te trommelen.

Onze mooie en lieve fabeldieren maken contact, ze openen je hart, ze aaien, maken geluidjes en ze laten zich graag aaien zodat je kunt voelen hoe zacht ze zijn. 

Mag ik jouw vriend zijn?

AMIGO verbindt en dat gaat vanzelf. Het contact en plezier ontstaat op een vanzelfsprekende manier. Zo gaat dat met echte vrienden. Onze prachtige muziek is het cement voor de verbinding, het is een taal die iedereen aanspreekt.

Locatie: op de school zelf in een grote ruimte van 15 x 15 meter of in een gymzaal
Kosten: € 595,-. 2e  voorstelling op dezelfde dag op dezelfde locatie: € 350,-. 3e voorstelling  op dezelfde dag en locatie:  € 250,-. Hier komen reiskosten bij: 0,25 per km. We komen uit Megen (n-Br)