Breakdance

Doelgroep
Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, VO, (V)SO
Tijdsinvestering
in overleg
Genre
Dans
Kosten
op aanvraag
AANBIEDER
willem van lieshout

Willem (Willis) van Lieshout

willem.van.lieshout@hotmail.com

In deze lessen leer je de steps en de moves van alle elementen binnen breakdance. Van vele variaties in top rocks, go downs en footwork tot verschillende flows, freezes en powermoves. maar ook zeker het vertellen van een stukje geschiedenis van de HipHop cultuur, het respect hebben voor ieder ander, het ontwikkelen van creativiteit en werken aan zelfvertrouwen maken een groot deel uit van zijn lessen.

Willis is voor het eerst in aanraking gekomen met dans op 12 jarige leeftijd via een workshopreeks georganiseerd door een jongerencentrum in Sint Michielsgestel. Na 5 lessen in verschillende HipHop stylen te hebben gevolgd wist hij meteen, hier wil ik meer mee doen. Vrij snel na de workshopreeks is hij op zoek gegaan naar danslessen en binnen no time zat hij 4 dagen per week op 4 locaties op les. Toen hij een aantal jaren later eindelijk in aanraking kwam met Breaking was de ECHTE liefde direct geboren. Binnen de 2 maanden heeft hij toen ook al zijn andere danslessen gestopt en 5 dagen per week zijn energie en passie gestopt in de breakdance lessen en trainingen.

Willis staat bekend om zijn diep doorontwikkelde style, footworks and flows binnen breaking. Ook staat hij persoonlijk bekend als een positief en energievol persoon. Zijn energie start meteen vanaf het moment dat hij wakker is. Dat is ook de reden dat Willis dagelijks in de ochtend te vinden is in de studio om zijn trainingsuren te maken. Daarnaast is het zijn dadelijks doel de nieuwe generatie kennis te laten maken met het wereldje, en de normen en waarden  binnen breakdance en de HipHop cultuur. Dit doet hij door actief bezig te zijn als docent,  mede coach van de Cypherkids, jureren en organiseren van battle en het dagelijkst geven van breakdance lessen.

Wil jij een traject op maat en/of thematisch aan de slag met Breakdance? Ook dat is mogelijk! Neem contact op met CultuurBox.