Kijk film in hét filmtheater van Eindhoven: Natlab

Doelgroep
VO
Tijdsinvestering
in overleg
Genre
Foto, film, video
Kosten
5,00 per lln.
AANBIEDER
logo Natlab

NatLab

Telefoon: 040 294 68 48
Email: educatie@natlab.nl        

Website: natlab.nl/educatie

Maak kennis met het filmtheater en boek een filmvertoning voor jouw klas! Bezoek de beste arthouse films van dit moment of klassiekers die jongeren gezien moeten hebben en laat ze de wereld van film ontdekken.

Met een educatievoorstelling zie je de nieuwste films in ons filmtheater voor maar € 5,00 per leerling. Je boekt zowel de beste arthouse-films van dit moment als klassiekers die studenten in hun schoolloopbaan gezien moeten hebben als besloten filmvoorstelling voor jouw klas, leerjaar of leerrichting. We denken graag mee over een filmvertoning op maat, die inhoudelijk relevant is. Denk hierbij aan films die passen bij een bepaald thema of een specifiek vakgebied.

Een filmvertoning met extra verdieping? Dat kan!
Combineer het kijken van een film met een inleiding en/of nagesprek om op een interactieve manier dieper op de film in te gaan. Dit kan zowel in de filmzaal als op school. Een filmdocent van Natlab komt ofwel een introducerende gastles geven, voorafgaand aan het filmbezoek, of bespreekt de film na de vertoning op school. We denken graag mee over geschikt lesmateriaal ter voorbereiding op of voor het nabespreken van het bezoek aan Natlab, dat docenten zelf kunnen inzetten. Daarnaast bieden we verschillende verdiepingsprogramma's aan, deze en meer zie je op:  www.natlab.nl/educatie.