Van Kop tot Staart – schrijf een compleet verhaal

Doelgroep
Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Tijdsinvestering
4 weken en eventueel een 5e les met een livebezoek van een Schoolschrijver.
Genre
Literatuur
Kosten
vanaf 100 euro
AANBIEDER
de Schoolschrijver

De Schoolschrijver

maandprogramma - De Schoolschrijver

Telefoon: 020 – 8463069

Email: interesse@deschoolschrijver.nl

Website: www.deschoolschrijver.nl

Bij Van Kop tot Staart leren kinderen een zelf bedacht verhaal te schrijven, met een fantasievolle inhoud en een kloppende structuur. Gaandeweg leren ze ook allerlei nieuwe schrijvers en leuke kinderboeken kennen.

Er zijn vier digibordlessen. Die lessen bevatten persoonlijke en inspirerende video’s van schrijvers die voorlezen en die de kinderen persoonlijke schrijftips en unieke schrijfopdrachten geven. De kinderen gaan met de leerkracht en met werkbladen aan de slag en ontwikkelen op een leuke manier hun lees- en schrijfvaardigheden. Ook is er een aantal boekentips die de kinderen inspiratie geeft om na de les te blijven lezen.

De leerkracht kan de laatste les bezoek krijgen van een kinderboekenschrijver die de kinderen nog meer lees- en schrijftips komt geven de laatste les.

*Kosten: de standaard prijs is 100 euro per groep. Met live-bezoek van een Schoolschrijver is dit 495 euro per groep. Hoe meer groepen, hoe lager deze prijs wordt. Vanaf 4 groepen kunt u op een korting rekening tot 500 euro indien u de boeking maakt voor 1 juli 2021.