Bezoek Kasteel Heeswijk

Doelgroep
VO
Tijdsinvestering
1 a 1,5 uur
Genre
Cultureel erfgoed
Kosten
€ 10,00 per leerling
AANBIEDER
Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk

Kasteel 4
5473 VA Heeswijk Dinther
www.kasteelheeswijk.com
T: 06-51618984

Kasteel Heeswijk biedt als – een van de 4 TOPmonumenten van Brabant – een belevenis aan over de bouw van monumenten en ambachten aan de hand van een VR- experience! op het vlak van de ambachten, door ze op een andere manier naar onze historie te laten kijken. VRQuest is een interactieve speurtocht op zoek naar de mooiste ruimte van elk topmonument

Hoe gaat het in zijn werk? Leerlingen bereiden zich vooraf online voor en ervaren tijdens het bezoek de beleving op een eeuwenoude plek in een historisch landschap. De leerlingen kunnen zelf een bezoek brengen aan het kasteel om de diverse bouwstijlen te bekijken. Een opdracht vanuit school, maak een foto van … maakt de opdracht af.

Scholen bestellen vooraf online het digitale lespakket. Kosten € 10,00 per leerling* incl. bezoek aan het kasteel (tijdens openingstijden). 

*Per 5 leerlingen is er een VR bril inclusief. Indien meer VR brillen gewenst zijn, kunnen deze extra gereserveerd worden voor € 7,00 per stuk.
Voortgezet onderwijs , vmbo 1-2, 3-4 Havo/ Vwo 1-2


In verband met Corona kan het zijn dat deze locatie tijdelijk niet bezocht kan worden, neem hiervoor contact op met de aanbieder.