We <3 Strijp-S

Doelgroep
Tijdsinvestering
in overleg
Kosten
14,50 per lln.
AANBIEDER
logo Natlab

NatLab, Popei & MU

Telefoon: 040 294 68 48

Email: educatie@natlab.nl        

Website: natlab.nl/educatie

Een volledig programma waarin leerlingen film, muziek en kunst ontdekken op Strijp-S!

Wist je dat het ‘rode hartje’ de meest gebruikte emoji is op Instagram? En wist je dat Strijp-S een van de meest gefotografeerde plekken is in Eindhoven? De liefde voor dit historisch belangrijke gebied is de laatste jaren in een nieuw, creatief jasje gestoken.

Natlab (het voormalig Natuurkundig Laboratorium van Philips) en POPEI (gevestigd in het Klokgebouw) bieden een educatieprogramma aan waarin film en muziek elkaar vinden. Kijk bij Natlab een verrassend filmprogramma en gebruik dit vervolgens als inspiratie voor de workshop bij POPEI, waarin originele songs worden gemaakt.

Dit combinatieprogramma kan met een extra activiteit bij MU uitgebreid worden tot een dagdeel vullend programma. MU is een grensverleggend kunstinstituut, waar creatieve makers met elkaar verkennen wat kunst kan zijn. Ontdek de nieuwste exposities met een interactieve rondleiding of volg een workshop in het thema van de expositie. In dit volledige programma ontdekken leerlingen in een dagdeel film, muziek en kunst op Strijp-S!

Locatie: Natlab: Kastanjelaan 500, 5616 LZ, Eindhoven
Datum opties: gehele schooljaar: ma t/m vr, 9.00 tot 17.00 uur. Afhankelijk van beschikbaarheid filmzalen en in overleg met samenwerkingspartners Popei en MU.