Ontroerend mooi! | Dansvoorstelling Empty Floor tijdens Geheugencafé

"Ik ben ontroerd, wat een rake voorstelling, die binnenkomt..."

Woensdag 11 oktober waren de dansers van imPerfect Dancers te gast in het Geheugencafé Vught, Cromvoirt, Helvoirt. Samen met 9 inwoners uit Vught dansten zij de voorstelling 'Empty Floor'. Zij ontroerden het publiek met hun práchtige en intense dans en drukten daarmee de emoties, blijheid, de schaamte en het verdriet achter de ziekte Alzheimer en dementie uit.

Muisstil keek het publiek een uur lang naar zes wonderschone professionele dansers. De negen deelnemers uit Vught betraden daarnaast dapper het podium en wisten met hun zang en dans harten te veroveren en enkele tranen te laten rollen.

Tijdens de napraat vertelde danser en dansmaker Ina: "Het is zó belangrijk om met mensen met dementie te zingen, dansen en hen aan te raken....; dat hebben zij zó nodig. Deze mededansers uit Vught hebben ons fantastisch geholpen om dat verhaal neer te zetten."

Een geweldige avond op een fijne locatie. Hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen vanuit het Geheugencafé! Maar ook speciale dank voor Sytse, Erwin en Bram van Theaterwerkplaats Novalis, die ervoor gezorgd hebben dat de dansers in mooi licht op het podium stonden en het publiek warm werd ontvangen met koffie, thee en lekkers.

#geheugencafevught #dementie #dansvoorstelling #raak #ontroerend #imperfectdancers #prachtavond #betekenisvol