Aanbieders kunnen aanbod voor nieuwe Sjors Sportief Sjors Creatief boekje invoeren

10 mei 2022

MOVE Vught en Plaza Cultura zijn weer druk bezig met het project Sjors Sportief en Sjors Creatief (onderdeel van Vught Beweegt) voor het schooljaar 2022-2023.

Sjors Sportief en Sjors Creatief
In schooljaar 2018-2019 zijn we in Vught gestart met het sport- en cultuurstimuleringsproject Sjors Sportief en Sjors Creatief. Het stimuleringsproject houdt in dat aanbieders hun (kennismakings)activiteiten op de website kunnen plaatsen en dat de kinderen (4 t/m 12 jaar) zich op deze activiteiten kunnen inschrijven. Naast de website wordt er aan het begin van het schooljaar een kleurrijk boekje uitgebracht waarin alle activiteiten staan vermeld. Aanbieders kunnen kosteloos gedurende het hele jaar aanbod plaatsen op de website.

Vught Beweegt
In april 2020 hebben we het platform Vught Beweegt gelanceerd. Dit platform is een uitbreiding van Sjors Sportief en Sjors Creatief:

  • Sjors Sportief en Sjors Creatief is enkel gericht op de leeftijd 4 t/m 12 jaar en op sportief en creatief
  • Vught Beweegt is voor de leeftijd 0 tot 100 jaar en gericht op creatief, educatief en sportief
  • Sjors is dus een onderdeel van Vught Beweegt
  • Voor het onderdeel Sjors (basisschoolkinderen) worden aan het begin van het schooljaar boekjes uitgedeeld op de basisscholen in Vught, Helvoirt en Cromvoirt.

Aanmelden van activiteiten
In de bijlage hieronder is informatie te vinden over het aanmelden van (kennismakings-)activiteit(en) van sport- en cultuuraanbieders voor kinderen van de basisschoolleeftijd. voor schooljaar 2022-2023.

Wanneer jij als aanbieder je activiteit vóór 14 juni 2022 hebt aangemeld, zal deze opgenomen worden in het Sjors-boekje 2022-2023. Dit Sjors-boekje wordt in de eerste schoolweek aan alle basisschoolleerlingen uitgedeeld.

Heb je vragen of mocht je ondersteuning wensen, neem dan contact met ons op:

Sport:                              Mike Wiersema (Buurtsportcoach MOVE Vught)   mike.wiersema@movevught.nl
Cultuur / Educatie:          Heleen Korthals (Cultuurcoach Plaza Cultura)       heleen@plazacultura.nl