Doe mee aan de Méér Muziek in de Klas Workshops+

26 oktober 2020

Ben jij groepsleerkracht en wil jij je verder professionaliseren in het geven van muziekonderwijs op de basisschool? Neem dan deel aan een van de verdiepende en verbredende online workshops+ die de pabo’s, conservatoria en Méér Muziek in de Klas organiseren in samenwerking met Stephanie Kos (opleidingsdocent muziek aan de Thomas More Hogeschool) en Bert van Uffelen (docent muziek & digitale didactiek aan de Hogeschool Rotterdam). Deze workshops+ zijn een vervolg op de basisworkshops die we in het voorjaar aanbieden.

Najaar 2020 voor groepsleerkrachten

De workshops+ van dit najaar zijn geschikt voor groepsleerkrachten die al een voorjaarsworkshop hebben gevolgd of al (enige) ervaring hebben in het geven van muziekonderwijs. Je kunt hier een verdiepende en verbredende stap zetten, die tegelijkertijd nog steeds laagdrempelig is. In volgende edities van de workshops+ zullen (ook) andere doelgroepen zoals vakspecialisten en vakleerkrachten muziek aangesproken worden.

Je krijgt in de workshops zoveel mogelijk concrete en eigentijdse voorbeelden en er zullen verschillende werkvormen aan bod komen, waarbij er gebruikt wordt gemaakt van een breed assortiment aan (digitale) leermiddelen.

Data

Woensdag 18 november
14:30 – 15:30 Bert van Uffelen: Verrijk je muziekles met (digitale) leertechnologie
14:30 – 16:00 Stephanie Kos: Luisteren naar muziek met het jonge kind
16:00 – 17:00 Vragenuurtje: Muziekonderwijs organiseren op jouw school

Woensdag 25 november
14:30 – 16:00 Stephanie Kos: Luisteren naar muziek met het jonge kind
16:00 – 17:00 Bert van Uffelen: Verrijk je muziekles met (digitale) leertechnologie

Meer lezen en aanmelden