Kunstige mondkapjes van Vughtse kunstenares

19 mei 2020

Kunstenares Marion stelt zich voor, samen met haar nieuwe product....

Mijn naam is Marion Janssen-Quaadvliet, geboren in ‘s-Hertogenbosch en woonachtig in Vught.
In Vught geef ik al vele jaren les aan kinderen uit Vught, Den Bosch en omgeving.
De kinderen hebben tijdens het Mondriaanjaar geëxposeerd bij de Vughtse Bibliotheek en het Oude Gemeentehuis. Vorig jaar hebben hun tekeningen in de etalages in de Bossche binnenstad gehangen. Momenteel exposeren ze hun Jeroen Bosch werkjes, samen met mijn DB schilderijen, bij het Bossche VVVkantoor. Ik teken en schilder al mijn hele leven en heb de lerarenopleiding Tekenen gevolgd en acht jaar de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk. Tekenen en schilderen is voor mij een passie, die ik graag over wil brengen op de leerlingen. 

Door het Coronavirus zijn mijn teken- en schilderlessen voorlopig helaas gestopt en daardoor had ik tijd om alles eens te overdenken en bedacht ik dat het leuk zou zijn om mondmaskers te laten maken van enkele van mijn schilderijen van ‘s-Hertogenbosch. Zo heeft ieder nadeel ook zijn voordeel. En zo kan kunst ook wat betekenen in Coronatijd. 

Mondmasker kopen/bestellen
Vanaf 22 mei zijn de mondmaskers (á € 7,50) van de skyline van de Bossche markt bij mij te koop (opsturen) of bij BOEL073 Hinthamereinde (ophalen) in DB.
Over een paar weken komt er ook een mooi Oeteldonk masker.
Meer informatie en bestellingen van de mondkapjes óf informatie over de teken- en schilderlessen via de website: www.marionquaadvliet.nl

Naar ik hoop is het Coronavirus snel onder controle, zodat iedereen zijn normale leven weer kan hervatten!

Marion Janssen-Quaadvliet