Meet Me @ MU

26 november 2019

MU als alternatief klaslokaal

De Bio Art & Design Award is een jaarlijkse competitie voor jonge kunstenaars en ontwerpers. Met veelbelovende biotechnologische projecten verkennen zij de grenzen van kunst en wetenschap. De projecten van de drie winnaars zijn, samen met gerelateerd werk van andere kunstenaars, vanaf 29 november zien bij MU in de expositie Polarities. Ontdek de expositie tijdens een inspirerende tour op 11 december. Ontmoet andere onderwijsmakers en ga met MU Play&Learn in gesprek over het onderwijs van de toekomst. MU geeft je alle informatie om zelfstandig de expositie te bezoeken met je klas.

Over MeetMe@MU
Zelf je klas begeleiden tijdens een bezoek aan MU? Dat kan! MU verzorgt bij elke expositie een rondleiding voor docenten die met hun klas naar MU willen komen. Tijdens deze rondleiding is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tips te geven. Natuurlijk geeft MU alle informatie die nodig is om samen met je leerlingen de tentoonstelling te bezoeken.

Kom je terug met je klas? Dan mogen de leerlingen gratis de expositie bezoeken en betalen jij en collega de reguliere entreeprijs voor volwassenen. Een kunstzinnige ontdekkingsreis voor jou en al je leerlingen voor 10 euro? Het kan bij MU!

Wanneer dinsdag 11 december 16.00 - 17.30
Voor wie docenten Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en vervolgonderwijs
Locatie MU Strijp-S, Torenallee 40-06 Eindhoven
Kosten docentenrondleiding gratis
Vooraf aanmelden via educatie@mu.nl

Voor docenten reserveert MU bij elke opening een aantal plekken op de gastenlijst. Mail naar educatie@mu.nl om een plek op de gastenlijst te claimen.